sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Viikonloppu


Taas se on yksi viikonloppu takanapäin, tuntuu että viikonloput menee aina ihan älyttömän nopeasti. Joskus tuntuu jopa, että ottaa niin paljon stressiä siitä, että ehtiihän varmasti relata viikonloppuna, että sitten kun viikonloppu on ohi niin arki rullaakin paljon stressittömämmin :D Tämä tulee yleensä silloin, jos on tosi paljon suunnitelmia koko viikonlopuksi. Mielestäni parasta on se, että ei ole liikaa suunnitelmia vaan voi mennä miten tykkää ilman, että pitää kytätä kelloa koko ajan :)

Tämä viikonloppu meni nopeasti, mutta mukavasti. Jotenkin tuntuu, että en saanut nukuttua niin paljon ja sikeästi kuin olisin toivonut vaan on ollut vähän levoton olo, etenkin juuri sillon kun illalla makaa sängyssä ja yrittää nukkua. Kaikesta huolimatta viikonloppuun mahtui mukavasti ohjelmaa ja myös relaamista :) Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, joten taidan jättää turhat pölinät tähän ja laittaa muutaman kuvan viikonlopusta! Toivottavasti kaikki on saanut relattua viikonloppuna ja huomenna lähtee hyvällä energialla uusi viikko käyntiin :D Kuulostipas nyt tekopirteeltä ;)

Pakollinen viikonloppu selfie vol 1 :D

Lauantain leffailta! Ei sentään kaikkia alettu kattomaan kerralla :D

Sain karvakaverin auringonotto seuraksi :)
Sisäinen leipurikin herää aina välillä viikonloppuisin henkiin ;)
Tarviin oikeesti jonkun hovikuvaajan ettei tartte laittaa selfieitä näin paljoo, akwardd! tällasia peilikuvia viimeks tullu otettua ehkä 10 v sitten :D

2 kommenttia:

  1. Ootpa nätti! Ja voi apua mulle iski kauhea makeenhimo kun näin ton kuvan... Pitäisköhän itekin koukata kauppareissulla Filmtownin kautta ja hakee parit leffat (ja tietysti ne karkit)

    http://annasophiadiy.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :) Hihi, joo herkuttelu aina välillä on ihan parasta :D Irtokarkit on kyl ihan parhaita vaik niit tuleekin ostettua kerralla aina kauhee säkki :D Täytyypä käydä vilkaisemassa sunkin blogia ! :)

      Poista