tiistai 1. heinäkuuta 2014

Kesäloma ja jotain liibalaabaa ;)

Heipparallaa! Nyt on synttärit juhlittu ja taas yksi vuosi lisää mittarissa :D Oon myös ihan fiiliksissä, sillä tänään oli viimeinen työpäivä ja nyt kesäloma on virallisesti alkanut! Mulla jotenkin pää lyö tyhjää, mutta ajattelin kuitenkin tehdä postauksen :D Olkoon sitten vaikka sellainen liibalaaba - sekameteli - bloggaus :D Nojoo, mutta ehkä voisin silti vielä vähän höpötellä synttäreistä ja kesälomasta ;)

Eilen oli siis mun oikea syntymäpäivä, joka sujui varsin rauhallisissa merkeissä. Päivä oli oikeastaan  ihan normi työpäivä + käytiin illalla miehen kanssa syömässä. Mies myös yllätti mut ja oli mennyt hommaamaan mulle sellaisen "mukaanotettavan blenderin" jossa siis smoothien tai muun sekotuksen pystyy tekemään suoraan siihen pulloon, jonka saa sitten mukaan minne haluaakin. Olin maininnut kyseisestä vempeleestä miehelle joskus sivulauseessa ja se oli pistänyt asian mieleen ja mennyt hommaamaan sellaisen :) Voi vitsit että tulin iloseksi, vaikka materia onkin pienin asia elämässä. Mutta se että toinen oli ajatellut toden teolla, tuli hyvä fiilis :)

Sain mieheltä myös kukkia sekä Niken treenipuseron mikä tulee varmasti kovaan käyttöön. Pusero oli vielä pinkki! :D <3 Nyt mut on taas lellitty ihan piloille vähäksi aikaa!


Kukat on ihania! koti näyttää heti paljon valoisammalta, pitäis ostaa kukkia välillä ihan huvikseenkin :)

Nyt olis sitten tosiaankin kesäloma edessä. Tuntuu uskomattomalta, että saa vain lomailla kokonaisen kuukauden. En edes muista, milloin olisin viimeksi saanut pitää näin pitkää lomaa. Viime kesänä ollessani kampaamossa töissä, lomat piti pitää siellä sun täällä, pieninä pätkinä kerrallaan eikä oikein ehtinyt edes päästä lomailun makuun ennen kuin loma oli jo ohi.

Loman varalle mulla ei nyt ole hirveästi edes suunnitelmia. Meillä on tulossa miehen kanssa yksi noin viikon kestävä "road trippi" ympäri suomea miehen kisojen sekä sukulaisten ja mökkeilyn perässä. Muuten mun lomaan kuuluu toivottavasti paljon urheilua, ystävien tapaamista, auringonottoa (toivottavasti:D), ulkoilua ja kaikkea muuta ihanaa. Ulkomaanmatkoja ainakaan lähinaapureita kauemmas tuskin on tulossa, mutta sekään ei oikeastaan haittaa. On kiva vain olla, ja mennä miten huvittaa :) Sitä voi aina lähteä johonkin jos alkaa kyllästyttää ;) Harvoin arkena on aikaa olla edes kokonaista päivää ilman suunnitelmia. vai olenko ainoa kuka suunnittelee päivänsä aamusta iltaan? :P 

Millainen sitten mun suhtautuminen urheiluihin on loman aikana? Mun mielestä mikään ei oo maailmassa parempaa, kun kunnon hikitreenaus joten en todellakaan aio pitää turhia taukoja treenaamisesta :D Meidän reissuviikon aikana omaan treeniin tuskin kerkeää panostaa kovin paljoa, jotain mökkitreenailua lukuunottamatta. Silloin keskitynkin kannustamaan tuon toisen puoliskon urheiluja katsomosta käsin :D Ehkäpä myös päästäisiin tekemään jotain pientä treeniä yhdessä, se on aina niin kivaa mutta valitettavasti onnistuu liian harvoin.

Siellä me reenataan :D Kuvan ottamisesta on jo muutama vuosi aikaa eikä maisematkaan ole Suomen suvesta ;)

Joka tapauksessa, en aio lomani aikana ottaa turhia paineita treeneistä. Jos mieli tekee vaan jumpata niin sittenhän vaan jumppaan ;) ja jos mieli tekee käydä viitenä päivänä salilla niin sitten käyn :D Tai jos mieli tekee vaihtaa sisäurheilut vaikka uimastadikalla vesijuoksuun niin sitten niin :) Voi myös olla, että en aio pitää niin tiukkaa rotia ruokavalionkaan suhteen arkiviikolla, pienet herkuttelut sallittakoon :) Lomahan on rentoutumista varten. Aion toki silti pitää perus ruokarungon ja ateriarytmin samana.

Kesän parasta herkkua!

Onko muilla lomaa ja millaisia kesäsuunnitelmia teillä on? Meneekö loma urheilun  parissa vai höllätäänkö kesällä liikunnasta?

Mulla on tosiaan ollut tässä nyt kahden päivän palautuminen treenistä, odottelen jo innolla että pääsee huomenna treenaamaan. Ei oo yhtään kivaa kun ei oo niin kova nälkä ja lihaksiakaan ei kolota :D Oonkohan mä ihan masokisti ;)

<3


4 kommenttia:

  1. Sun pitää tartuttaa muhun tota treeni-intoa! Mun lenkkirytmi on tänä kesänä ollut hävettävän epäsäännöllinen, vaikka aina kun juoksemaan lähtee, niin on ihanaa! Tän kesän lomakin oli ja meni eikä kyllä urheilun merkeissä :D Että terkkuja vaan töistä ja kohta nähdään skumpan merkeissä ;)

    t. pikkusisko

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Musta ainakin tuntuu omalla kohdalla, että mikä tahansa asia, mikä ei oo mulla viikkorytmissä/ säännöllisenä rutiinina on ihan hirveen hankala tehdä :D vaikka niinkun siivous, en ikinä siivoais jos meillä ei ois siivouspäivää. Me sovittiin joskus ajat sitten että sunnuntai on siivouspäivä ja niin me sitten aina siivotaan sunnuntaina :D Joskus me saatetaan vaihtaa päivää ja joskus jos on hirvee kiire siivous saattaa jäädä väliinkin, mutta noin pääpiirteittäin siivotaan joka sunnuntai. Eli siis tällä meinaan sitä, et jos urheilusta tekee osan rutiineitaan, esim käy joka keskiviikko töiden jälkeen lenkillä, niin ne on pajon helpompi pitää siinä viikkorytmissä :) Vaikka keskiviikon lekki jäisi väliin niin sitten voi sopia itsensä kanssa että tekee treenin torstaina :D Hiffaatko mitä meinaan? ;) No mutta, ihmiset on erilaisia. Ehkä tää toimii vaan kontrollifriikeillä niinku mulla ;) Oon vaan itse huomannut että kun ottaa tietyt jutut rutiineiksi niin ne asiat tulee tehtyä. Mulle liikunta on sellanen rutiini, ja lähden treenaamaan viikoittain aina about samaan aikaan/samaan jumppaan/samaan treeniin joka pv niin ne on helppo pitää. Lähden vaikka sää olis huono tai väsyttäis, kun se on osa sitä päivärutiinia. Kaiken kukkuraksi mulle toi liikunta vaan tulee jostain niin sydämestä että tuntuu etten vaan vois elää ilman sitä, you know me, cheer sis niinku sanoitte aina ennen ;)

      Poista
    2. Toi on kyllä totta, mun ongelma taitaa olla se, että kesällä varsinkaan mulla ei oo rutiinia, ei yhtään missään! Töitä voi olla arkena tai viikonloppuna, aamulla tai iltaan asti, ja vielä kun ravaa tätä Helsinki-Janakkala väliä minkä kerkeää niin tuntuu että ne hetket, kun normaalisti lähtis lenkille, kuluukin junassa istuessa tai auton ratissa.. jos ois yks pari lenbkkareita niin Staidssa, Vantaalla kuin Janakkalassakin, niin ehkä tää pelittäis paremmin :P Tekosyitä, tekosyitä, mutta kumminkin.. Siinä mielessä ootan syksyä ja uutta kotia ja arjen rytmiä (vaikka näillä säillä tuntuu pahalta väittää odottavansa syksyä missään mielessä) !

      Poista
    3. Syksyllä on helpompi noudattaa rutiineja kun elämä on muutenkin sillon enemmmän rutiineissa kiinni :) ehkä onkin kesällä ihan hyvä vaan koettaa olla liikaa murehtimatta ja nauttia kaikesta mitä tekee :) toki pätee elämään muutenki n ;)

      Poista