lauantai 12. heinäkuuta 2014

Viikon treenejä, tekemisiä ja Suomireissuun MARS!

Pääsinpä vihdoin muutaman päivän hiljaisuuden jälkeen taas kirjoittelemaan tänne kuulumisiani. Ensi viikon aikana blogini viettääkin todennäköisesti hiljaiseloa, sillä huomenna starttaa meidän kesäreissu. Ollaan siis lähdössä sukuloinnin, miehen urheilukisojen ja mökkeilyn sekä loman vieton merkeissä pienelle Suomi- kierrokselle :D Road tripista kerron lisää kun palaamme. Koetan muistaa ottaa kuvia reissusta, jotenkin vaan meinaa aina unohtua kuvien ottaminen. Mun kamera (joka ei todellakaan ollut mikään hyvä kamera) otti ja hajosi, joten kuvat täytyy ottaa pelkän kännykkäkameran voimin. No, saanpa ainakin hyvvän syyn hankkia uuden kameran ;) Joka tapauksessa, huomenna olisi siis reisuun lähtö ja paluu 20. heinäkuuta, jonka jälkeen jatkan bloggailua normaaliin tahtiin.

Mennyt viikko on kulunut taas hujauksessa. On ollut ihanan aurinkoinen viikko, johon on mahtunut ystävien kanssa ajan viettoa, rannalla makoilua, lintsipäivä serkun kanssa ja tottakai myös urheilua :)

Viikon urheilut näyttävätkin tällä erää tältä:

Maanantai - Rappustreeni ulkona, rappuset 170 askelmaa 10x (ylös+alas) jokatoinen kierros juosten (niin paljon kun pystyi;)) ja jokatoinen kierros yhden rappusen yli askeltaen.

Tiistai - Ei treenejä

Keskiviikko - Kuntosali, pääosin jalkoja mutta myös koko kropan liikkeitä.

Torstai -  Bodycombat tunti

Perjantai - Rappustreeni samoilla rappusilla kun maanantaina, nyt 10x joka kerta juosten. (ja lisäksi 6h kävelyä Linnanmäellä :D Yleensä en kävelyitä edes mainitse mutta tuossa ajassa tuli pistettyä tossua toisen eteen ihan hyvä tovi :D Ja okei tulihan siellä lintsillä myös istuttua niissä vekottimissa ;))

Lauantai - Bodypump ja Bodycombat

Sunnuntai - Ei treenejä (koska lähtö aamulla aikasin reissuun :D)

Tällaista urheilua tuli tehtyä tällä viikolla. Mukavaa kun ulkona paistaa aurinko ja voi treenailla ulkona :) Syksyllä liikunnat siirtyvät jotenkin ihan automaattisesti melkeinpä täysin sisätiloihin. Ehkä pitäisi jatkaa rappusjuoksuja myös syksyllä ulkona, kun ulkoilma tekee aina niin hyvää.

 Nyt helteiden saavuttua on tullut  myös jädeä vedeltyä ja muutenkin syötyä vähän ohi normaaliruokavalion, mutta urheilutahti on silti pysynyt melko normaalina. Tietenkin syksyllä urheilujakin tulee määrällisesti taas hieman enemmän kun mukaan kuvioon astuu taas kickboxing ja tanssi. Jotta  meidän kesäreissulla homma ei lähtisi aivan lapsesta, pakkasin meille eväskassiin reisuevääksi lemppari proteiinipatukoita, ruisleipää ja kaurapuuroa :D Veikkaan että ainakaan protskupatukat eivät jää kassin pohjalle lojumaan, sillä ovat muuten sen verran maukkaita :D Ja mikä parasta näissä patukoissa on vielä oikeasti hyvät ravintoarvot.

Matkaevästä :D
Vielä pitäisi pakkailla reissua varten ja muutakin kotihommaa pitäis vielä jaksaa tänään hoitaa. laitanpa vielä loppuun pari kesäkuvaa niistä (mökki!)maisemista, minne ollaan ensiviikon puolen välin paikkeilla matkaamassa ;) CIAO!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti