sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Kuluneen viikon (loma)kuulumisia

Hihii, pakko oli vaan vielä lisätä toi loma tonne viikon kuulumisten perään :D On se vaan niin hehkutettavaa olla lomalla kun ei oo vuosiin saanut kunnolla lomailla :D (te varmaan jo vihaatte mua kun vaan hehkutan mutta no can do :D) Ihanaa on myös, että aurinko on tullut takaisin. Nyt alkaa jopa tuntua kesältä. Tällä viikolla on tullut nautittua kiireettömyydestä joskin silti melkein joka päivä ollut kaikennäköistä puuhaa. Tää on tätä mun kiireettömyyttä ;) On tullut nähtyä kavereita yhden viikon aikana enemmän kuin normaalisti kuukauteen :D

Kahvilla kaverin kanssa. Yleensä tulee otettua korkeintaan se kahvi joten oli pakko repästä ;) (Lue: oli törkee nälkä :D)

Ollaan myös vietetty nyt viikonloppuna kesäpäivää miehen kanssa. Päästiin jopa rannalle, luulin jo ettei sitä tapahtuisi tänä kesänä ;) Tehtiin miehen kanssa keväällä reissu Kanarialle, ja huomaa nyt että reissusta saaduista pohjarusketuksista on vielä sen verran hyötyä, että ei samalla tavalla kärähdä auringossa. Naama mulla kyllä punottaa, kun siinä nyt ihokin uusiutunut varmaan hiukan eri tavalla kuin kropassa. 

Mikäli säätiedotukset pitää paikkansa saa kesäsäästä nauttia ensi viikollakin. Meillä on ihan tuossa talon takana kalliot, joille tykään mennä ottamaan aurinkoa sään salliessa. Ehdinpä niitäkin jo pitkästä aikaa taas testaamaan.

kesä ja aurinko <3

Innostuin kuvaamaan pilviäkin!
 Menneellä viikolla pääsin myös hieman shoppailemaan (vaikkei tarkoitus ollut :D). Ostin sandaalit ja kasvatin lisäravinne/suoperfood/vitamiini/mikälie- varastoani kahdella tuotteella.

Lisää mömmöjä kaappiin :D
 MCT - öljystä olen googlaillut viime aikoina paljon tietoa ja kuullut myös paljon hyvää mm. bloggareiden ja muiden sitä testanneiden kautta. Niinpä halusin myös itse ottaa öljyn testiin. Öljyä tulisi nauttia 1- 3 rkl päivässä ja öljy on helppo sekoittaa kaikkiin nesteisiin. Öljyä ei olesiis tarkoitettu paistorasvaksi tai vastaavaksi. MCT - öljyn hyödyistä löytyy tietoa ihan vaikka googlaamalla. Itse en siitä nyt ala tänne enempää sepostamaan, pointti oli se että haluan kokeilla paljon hyvää kuultuani ;) Toivottavasti tuon pullon tuhottuani osaan itse sanoa omakohtasia mielipiteitä tuotteesta enemmän ;) Oletteko muut kokeilleet ja onko öljy päässyt osaksi päivärutiinejanne/ onko hyväksin havaittu? :D Itse olen kookosöljyä käyttänyt ja tykästynyt kovasti, niinpä sitten oli pakko tätäkin päästä testaamaan kun kuulemma on tehokkaampi setti!

MSM - jauheeseen olenkin aiemmissa postauksissani joskus viitannut. MSM on siis suomeksi sanottuna rikkiä :D Tämä  kyseinen jauhe on siis erittäin puhdistettua ja tutkittua ja täysin turvallista käyttää. Rikkiä saadaan nykyään ihan liian vähän yhtään mistään, vaikka se onkin kropalle tärkeä aine mm. nivelten ja ihon uusitumisen kannalta. Itse aloin alun perin käyttää MSM - jauhetta selkäongelmieni vuoksii ja olenkin havainnut helpotusta käytettyäni ainetta. Myös hiukset ja etenkin kynnet ovat vahvistuneet MSM - jauhetta käytettyäni. Ja mulla ei tosiaankaan ole mitään sponsoreita tai muita eli ihan omasta kokemuksestani kirjoittelen näitä kehuja ja omat rahani olen tuotteisiin pistänyt ;)

Treenien kannalta viikko on ollut melko rankka, sillä mulla maanatai ja tiistai olivat aikataulusyistä peräkkäiset lepopäivät. Nyt 5 päivää putkeen treenanneena alkaa jo tuntua :P Normaalisti kun treenaa siihen 2 pv + lepo ja 3 pv + lepo - tyyliin. Lisäksi mulla on ollut tällä viikolla kaksi selkähoitoa jotka vaikuttavat myös, sillä hoitojen jälkeen olo on aina melko väsynyt :D Pitkästä aikaa tuntui lauantain Combat + Pump combon loppupuolella, että alkoi oikeasti jo hyydyttää aika totaalisesti ;) Jostain kumman syystä energiaa oli kuitenkin yön aikana tullut lisää vaikka kuinka ja vetelin kunnon HIIt- treenin kovilla tehoilla tänä aamuna :D Huomenna vois silti reenailla jotain kevyttä ainakin, jos vaan jaksaa. Nyt kun olis niin matava sää pomppia tuolla ulkonakin pitkästä aikaa! Tai sit vaan lököilen auringossa ;)

Sellaisia kuulumisia tällä kertaa :) Nautitaan auringosta nyt kun se paistaa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti