sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Uudet Les Mills ohjelmat

Taas on se aika vuodesta, että on aika siirtyä hiljalleen uusien Les Millsien pariin, jee! :D Jos jollekin Les Mills- jumpat eivät ole vielä tuttu käsite, niin näissä sama ohjelma pyörii 3kk ajan, jonka jälkeen siirrytään taas seuraavaksi 3 kuukaudeksi uusiin ohjelmiin. Yleensä ohjelmien loppupäässä ohjaajat miksaa vanhoista ohjelmista, tämä on ihan jees niin ei pääse ainakaan kyllästymään ;) Itsellä kyllä esim Combattia oisin vielä jaksanutkin hakkailla vanhaa ohjelmaa, kun en enää oo käynyt kun sen kerran vkossa combatissa. Vaikka täytyy sanoa et nyt kun on päässyt pariin kertaan hakkailemaan uutta ohjelmaa niin eipä oo enää vanhaa ikävä, on muuten niin älyttömän hyvä uus ohjelma niin musiikkien, kuin koreoidenkin puolesta :)!

Kuva täältä
Mun "uudella" salilla ohjelmiin siirtyminen näyttää käyvän vähän verkkaisemmin kuin edellisellä salilla (lukuunottamatta yhtä ohjaajaa joka alotti ohjaamiset jo melkeinpä ennakkoon:D), joten ihan hirveesti en oo käynyt vielä uusissa ohjelmissa. Pumpissa oon tehnyt uutta ohjelmaaa sen kerran, vaikutti ihan kivalta. Jotenkin pumppiin kyllästyn aina nopeemmin joten on tosi mukavaa päästä uusien tuulien pariin. Pumpissa mulla on muutenkin vähän suvantovaihe meneillään :D Ei oo hirveesti innostusta kun vertaa vaikka kesään jolloin saatoin pumppailla jopa 3 x viikossa ;) Nyt oon käyny tasan kerran viikossa pumpissa, senkin koska sattuu menemään hyvin ennen steppiä :D Jotenkin vaan tuntuu et mulla on ongelmia painojen nostamisen suhteen eikä hirveesti inspistä sen tyyppiseen treeniin tällä hetkellä. Pumpissa aina se alku on ihan tuskaa mutta sit olkapääkappaleessa hymy nousee korviin ja hiki valuu hulluna. Viharakkaussuhde, vähän toi pumppi tällä hetkellä.

Combatti, mun suuri rakkaus, ah <3 Uusi ohjelma ei koreoiden suhteen oo vielä niin hyvin muistissa ja hallussa. Oon nyt 2 x päässyt tekemään uutta ohjelmaa, molemmilla kerroilla vielä pari biisiä miksaten. Rankkaa on sen voin sanoa :D se, missä viime ohjelma jo tuntui pitkästä aikaa sika paljon rankemmalta niin nyt mennään sit ihan HC :D Mutta ihanaa, mikään ei oo parempaa kun kunnon hikinen combat ;) <3
Musat ob huiketa, etenkin kolmonen ja SEISKA<3 on jäänyt nyt jo mieleen. seiska on ihan huikee!! Kylmät väreet- settiä!!!

Stepistä oon päässyt makustelemaan vasta ihan ekaa lämppäosuutta uudesta ohjelmasta :) Muuuten ollaan menty vanhojen miksauksilla. Stepissä Bodystep 97 on mun eka steppiohjelma ikinä, joten kyllästymään ei oo päässyt. Tykkään, ja rankkaa on! Mukavaa kyllä huomata et on jo vähän kehittynyt ekojen kertojen rämpimisestä ;)

Gritissä uudet ohjelmat ei oo vielä ainakaan meillä muuttuneet. Ei haittaa ollenkaan :) Tykkään niin kovasti noista "vanhoistakin". Muissa Les Millsseiss en oikeestaan tällä hetkellä käykkään. Joskus harvoin CXworxsissa ja haluisin mennä viveenkin pitkästä aikaa, mutta se menee jotenkin aina Gritin tai muun lempparin kanssa päällekkäin enkä sit ikinä vaan mee sinne :D

Bodyjamit ja shabamit vaan ei oo mun juttu :D tanssimeininkiin kaipaan hieman enemmän koreota ja haastetta :P

Uusien ohjelmien kunniaksi aattelin listata alle jotain ultimate favourite- biisejä eri Les Milss jumpista.

If I Were You  - ekan combattini ikinä - yks lempparibiiseistä! <3
Bodycombat 46 - 8 biisi braveheart on yks ihan uskomaton suosikki joka on miksauksissa tullut tutuksi, onneksi! Tän vetää aina älyttömällä fiiliksellä! Tajusin, että BC46 ohjelmasta oon vetäny eri miksauksissa kaikkia biisejä, paitsi warm uppia :)

Here tonight, 51- combatin 3-biisi on jäänyt mieleen ja tykkäsin siitä aikanaan kovasti. Vaikka koreosta en paljoa enää muista, biisi on jäänyt suosikiksi.
Tää bodycombat 55- ohjelman seiskabiisi on taas yks kylmät väreet- seiskabiisejä, koreon ja musan yhdistelmän puolesta! Muistan kun tätä hakkas ihan kananlihalla älyttömällä flowlla, kun oli vaan niin mieletön!
Pakko laittaa vielä nykysen uuden Combat 62 seiska<3!!!

Tarkotus oli laittaa vielä muita Les Mills- suosikkeja mutta jätetään ne toiseen postaukseen :D Tuli nyt innostuttua niin näistä combatin huippubiiseistä. Ja vinkatkaa hei omia Les Milss suosikki biisejä tai suosikki ohjelmianne kommenttiboksiin! :) Ois myös mahtavaa kuulla, mitä uusia ohjelmia ootte päässyt jo testailemaan ja mitä mieltä niistä ootte olleet?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti